Η Εταιρία www.GiannasArt.gr διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα χονδρικής πώλησης (Wholesale Online Shopping) στην Ελλάδα! Το εργαστήριο μας βρίσκεται στο Αλιβέρι Ευβοίας και γίνονται άμεσες αποστολές καθημερινά σε όλη την Ελλάδα. Όλα μας τα προϊόντα προσφέρονται με τιμές Λιανικής για τους ιδιώτες και με τιμές Χονδρικής & ΥπερΧονδρικής για τους Επαγγελματίες Συνεργάτες μας! Αναζητούνται συνεργάτες και αντιπρόσωποι ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
Τιμές χονδρικής παρέχουμε σε όλα μας τα είδη όπου αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας www.GiannasArt.gr

Για να μπορέσει να μπει κάποιος στο πρόγραμμα χονδρικής της Εταιρίας μας θα πρέπει να είναι επαγγελματίας με επαγγελματικό ΑΦΜ.

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση παρακαλούμε πατήστε στο πλήκτρο Εγγραφή και κάντε εγγραφή με τα πλήρη στοιχεία σας. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 22230 23514 για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας ώστε να βλέπετε τις τιμές χονδρικής απευθείας μέσω της σελίδας μας. Για να ενεργοποιήσουμε τις τιμές χονδρικής θα πρέπει η ελάχιστη καθαρή αξία της παραγγελία σας να είναι 100 €.

Η εταιρία GiannasArt.gr, θέλοντας να προστατέψει τους συνεργάτες δεν παρέχει χονδρικές τιμές σε ιδιώτες.

Αν λοιπόν ψάχνεται μια ευκαιρία για να ανανεώσετε το κατάστημα σας αγοράζοντας προϊόντα σε χαμηλές τιμές και καλή ποιότητα επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Η μεταφορά των προιόντων σας για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας πιθανόν να ξεπερνάει τις περισσότερες φορές τα 4kg, που είναι το μέγιστο βάρος που μπορόυμε να αποστείλουμε με συμφέρουσα τιμή με κάποια ταχυμεταφορά (Γενική , Ελτα Courier κτλ.) .Γι΄αυτό η iannasArt.gr προτείνει ή να επιλέξετε εσείς κάποιο πρακτορείο μεταφορων ή μπορόυμε να βρούμε εμείς ποιό πρακτορείο εξυπηρετεί στην περιοχή σας για να παραλάβεται τα προιόντα σας όσο το δυνατόν φτηνότερα και γρηγορότερα. Την υπηρεσία της Αντικαταβολής με πρακτορεία μεταφορών η GiannasArt.gr δεν συνεργάζεται, γι΄αυτό θα πρέπει πριν αποστείλουμε τα προιόντα σας να έχετε φροντίσει την εξώφληση τους με Κατάθεση σε λογαριασμό ή μέσω Πιστωτικης Κάρτας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ GiannasArt.gr

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις τιμές χονδρικής πρέπει να κάνετε εγγραφή σαν μέλος της ιστοσελίδας μας εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Επίσης πρέπει να μας στείλετε τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας σας μέσα από την φόρμα επικοινωνίας εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατόπιν θα ενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας και θα σας ενημερώσουμε αναλόγως.

Με Εκτίμηση,

GiannasArt.gr

 ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ